Responsive image

El grup

Cercle circassià, Xampanya, Polka, Xotis, Pasdoble, Bolero, Música Mediterrània...

Oyuna Baturova

Oyuna Baturova, de Buriàtia, una república russa de Sibèria, però que ja porta uns quants anys vivint a Terrassa, és la cantant del grup.

Artista per tradició familiar, la seva mare té el que seria l’equivalent, a la seva república, a un Premi Nacional de Cultura. És dipositària d’un immens llegat cultural que ara està enriquint amb el coneixement de la cultura tradicional i popular catalana i mediterrània. Va actuar molts anys a Buriàtia amb la companyia de la seva mare i aquí amb diverses formacions. És col·laboradora activa d’Adifolk.

Francesc X Riera

Francesc X Riera “Xerina”, d’Oló, a la comarca del Moianès, toca tots els instruments tradicionals que es puguin bufar, alguns de percussió i també canta.

Músic de tradició popular i tradicional domina tots els registres dels instruments tradicionals de vent, gralla, tarota, flabiol, gaita…

Ha compartit escenari i/o enregistraments amb: Diego Cortés, guitarra flamenca, Joan Rectoret, baix elèctric, Enric Canada, percussió, Jordi Pegenaute, guitarra elèctrica, Manel Camp, piano, Antunes Nasser Neto, viola caipira del Brasil Iris Fiorelli, ballarina del Brasil, Mohamed Souleimane, violí àrab del Marroc, Bakary Keita, cantant, percussionista i kora del Senegal, Bamba Lamine Mane, percussionista del Senegal, Touty Mane, cantant i percussionista del Senegal, Manel Ribera, violí i compositor de contemporani, Oyuna Baturova, cantant de Sibèria, Tenzin Choegal, cantant del Tibet,Hayaf Yassine, santur del Líban i Moslem Rahal, nay, de Síria.

Josep Noguera

Josep Noguera, d’Artés, comarca del Bages, toca la guitarra. Comparteix currículum de col·laboracions amb en Xerina ja que gairebé sempre han tocat junts.

Jaume Reig

Jaume Reig, també d’Artés, toca el baix i canta.

Formació com a músic a Escola música de Sallent i Taller de músics amb músics com Pere Barrera, Pepe F. Balasch o Jordi Camp.

Ha tocat en grups de versions de rock, jazz, orquestres de ball i animació infantil en diversos grups.

Aleix Serra

Aleix Serra, de Cabrianes,Bages, toca el cajón, altres instruments de percussió i canta.

Jofre Noguera

Jofre Noguera, d’Artés, Bages, toca la bateria. Amb 16 anys és el més jove de tots. Cursa estudis de bateria i trompeta de grau professional al Conservatori de música de Manresa i de piano a l’escola de música d’Artés.