Responsive image

Què fem?

Cercle circassià, Xampanya, Polka, Xotis, Pasdoble, Bolero, Música Mediterrània...

Ball folk

Aiguabarreig, per l’origen dels seus components i per la seva formació i currículum professional us presenta un espectacle participatiu molt divertit i de molt bon ballar amb un repertori basat en els grans clàssics del ball folk i en altres balls i danses del món.

Aquestes danses del món majoritàriament procedeixen de Rússia i de Sibèria per l’origen de la seva cantant, però no hi falten l’An dro bretó ni l’Hassaìko nostàlgic grec ni…

Tot plegat perquè ho balleu com us sembli més bé o si ho preferiu podem portar un monitor de ball perquè us n’ensenyi els passos i que, fins i tot, podria fer un taller de danses el mateix dia abans de començar el ball o uns dies abans. Uns balls que, d'altra banda, fa de molt bon escoltar als qui no són gaire balladors.

Per això us engresquem a ballar la sardana curta, la polca, el xotis, la masurca, el Korobushka, cercle circassià, vals, vals familiar, la xampanya i tants d’altres en una vetllada màgica i meravellosament divertida!

Concert folk

El concert folk és un concert amb un repertori popular i tradicional de casa nostra en el que s’hi barregen peces d’autor, com per exemple un fragment d'Al vent d’en Raimon en un estil molt oriental, peces pròpies i músiques i cançons d’altres llocs del món (Euskadi, Occitània, Grècia, la Mediterrània Oriental) i principalment de Rússia i de la Sibèria que són les que constitueixen el bagatge cultural de la nostra cantant.

Una cantant, l’Oyuna Baturova, amb una gran capacitat vocal al mateix temps que una enorme capacitat d’adaptació a diferents estils, llenguatges i sensibilitats.

Acompanyada per uns músics amb una llarga experiència en el tema de la interculturalitat musical fa que tot plegat esdevingui un concert màgic que deixa molt bon record i es fa difícil d’oblidar!